GrahamsfrallorBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Grahamsfrallor

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min( + 8 h )

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    8 Antal frallor

    • 25 gram

      Jäst (färsk)
    • 3 dl

      Vatten
    • 1 tsk

      Salt
    • 2 msk

      Olivolja
    • 2 dl

      Grahamsmjöl
    • 5 dl

      Vetemjöl
  • Gör så här:
    1. Smula jästen i en bunke.  Tillsätt vatten. Rör om tills jästen löst sig.

    2. Tillsätt salt, olja, och mjöl. Knåda degen och forma till frallor. Lägg frallorna på en liten plåt. Täck med plastfilm.

    3. Sätt in i kylskåp över natt. Max 12 timmar.

    4. Nästa dag: Sätt ugnen på 250°C.

    5. Grädda frallorna i 10 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
Om oss