30 min
17 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
4 dl
Bulgur4 styck
Kycklingfilé0.50 styck
Paprika (röd)0.50 styck
Paprika (gul)1 styck
Salladslök1 styck
Tomater2 styck
Kebabfeferoni1 klyfta
Vitlök0.50 styck
Chilifrukt (grön)4 styck
Cornichon0.50 dl
Mynta (färskhackad)1.50 msk
Lönnsirap2 msk
Tamarisoja1 msk
Rapsolja1 dl
Cashewnötter (osaltade)4 msk
RussinSalt & peppar
KOCK: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbokNina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
Uppdragsgivare:www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934
En god kall rätt som passar till både vardag och fest eftersom du kan göra den kvällen innan och bara ta fram.
Kycklingen kan bytas ut mot biff, quorn eller skaldjur. Variera grönsaker enligt egen smak. Tamarisoja kan bytas ut mot annan japansk soja.
Förlag: www.fitnessbolaget.se
Bilder av: Arne Adler