Sillsallad med pumpa och sparrisBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Sillsallad med pumpa och sparris

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    6 Bufféportioner

    • 500 gram

      Pumpa (rensad)
    • 12 styck

      Grön sparris (färsk)
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 200 gram

      Matjessill
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och kärna ur pumpan.
      Skär i små bitar. Skiva sillen.
      Ansa sparris och skär i stora bitar.
       
    2. Hetta upp olivolja i en stekpanna.
      Stek pumpa och sparris tills pumpan mjuknat. Salta och peppra lätt.
      Dra åt sidan och låt svalna.
      Blanda med sill.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika råa fiskrätter är bl.a. gravad fisk, sushi och olika sillsallader. Gravad fisk är som regel tydligt salt-söt och sillsallader har ofta bred smakupplevelse. Sushi räknas till denna grupp pga av tillbehören. Soja ger sälta, inlagd ingef&  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss