Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 500 gram

      Gulbeta
    • 500 gram

      Rödbetor
    • 10 styck

      Pepparkakor
    • 200 gram

      Fårost (el. getost)
    • 75 gram

      Rödkål (färsk)
    • 1 msk

      Olivolja till stekning
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C. Skala betorna och skär i båtar/klyfta. Lägg betorna i en ugnsfast form. Ringla över olivolja. Salta lätt. Sätt in i ugnen i 40 minuter.
       
    2. Smula pepparkakor och ost. Blanda. Strö detta över betorna. Sätt in i ugnen igen i 10 minuter.
       
    3. Strimla rödkål. Lägg upp betorna och garnera med rödkål.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Gratinerade havskräftor
0 voting
Gratinerad fänkål

Gratinerad fänkål

35 minEnkelt

Om oss