Quorn fullkornslasagne med fetaost och oliver

Quorn fullkornslasagne med fetaost och oliver

  • 0 voting
    0Recension
    • 45 min( + 45 min )

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 200 gram

      Lasagneplattor (fullkorn)
    • 300 gram

      Quorn-färs
    • 200 gram

      Fetaost
    • 1 dl

      Hårdost (lagrad, riven)
    • 100 gram

      Oliver (svarta kalamata)
    • 800 gram

      Krossade tomater (vitlök/basilika)
    • 500 gram

      Keso (naturell 4%)
    • 300 gram

      Bladspenat (fryst)
    • 2 styck

      Morot
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Tina spenat och låt rinna av. Tina quorn. Sätt ugnen på 200°C.
    2. Smörj en ugnsform (30x20 för 4 portioner). Skala och riv morötter och ost.
    3. Blanda quorn med krossade tomater i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
    4. Blanda keso, morötter och spenat i en annan bunke. Salta och peppra. Lägg blandningen i botten på formen.
    5. Varva sedan quornröra med pasta­plattor. Toppa med riven ost, fetaost och oliver.
    6. Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.

KOCK: LauritzonLauritzon

Uppdragsgivare:www.quorn.sewww.quorn.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pastarätter är sällan magra och syrliga, utan vanligtvis smakrika. Risrätter vanligen smakrika eller kryddiga. Ofta förekommer söta och kryddiga smaker liksom sälta. Är syrligheten emellertid den utmärkande smaken räknas rätten till denna gru  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Oliv- och lammfärsspett
Om oss