PumpasåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pumpasås

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 70 gram

      Pumpa (rensad)
    • 3 dl

      Grädde
    • 1 msk

      Kycklingfond (konc)
    •  

      Matlagningsmjöl
  • Gör så här:
    1. Skala och kärna ur pumpan. Koka pumpaköttet ett par minuter i lite vatten. Mixa med mixerstav.

       
    2. Tillsätt grädde och fond. Låt koka upp.

       
    3. Tillsätt lite matlagningsmjöl för tjockare sås och låt småkoka 5 min. Salta och peppra.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Såsen passar väl till kötträtter.

Kommentar
Liknande recept
Om oss