Musselpasta (friluftsmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Musselpasta (friluftsmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 200 gram

      Linguinipasta (fullkorn)
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 msk

      Matolja
    • 250 gram

      Blåmusslor (burk)
    • 1 styck

      Tomater
    • 1.50 dl

      Grädde
    •  

      Persilja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
       
    2. Skala och finhacka vitlök.
      Finhacka persilja. 
      Skiva tomater.
       
    3. Fräs vitlöken i lite olja några minuter på medelhög värme.
       
    4. Tillsätt musslor utan spad, tomat och grädde. Låt puttra ett par minuter.
      Tillsätt persilja och blanda med pastan.
      Smaka av med salt och peppar.

KOCK: Karin IhreKarin Ihre

Uppdragsgivare:www.paenlaga.sewww.paenlaga.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pasta har neutral smak och är kryddning och tillbehör i övrigt milda har rätten neutral smak. Ofta ingår köttfärs och andra lätt smakrika ingredienser varför gränsen mot smakrik pastarätt är diffus. Risrätter är vanligtvis sma  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
2 votings
Musselpasta

Musselpasta

15 minEnkelt

0 voting
Campingbröd (friluftsmat)
Om oss