HjortronvinsåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hjortronvinsås

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 msk

      Hjortronsylt
    • 1.50 dl

      Rött vin
    • 1 dl

      Portvin
    • 2 msk

      Viltfond (konc)
    • 1 msk

      Maizena
  • Gör så här:
    1. Häll rödvin och portvin i en kastrull och koka ner det tills halva mängden återstår.

    2. Rör ner hjortronsylt och viltfond. Tillsätt maizena och låt småkoka 3 minuter.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Passar förslagsvis till viträtter.

Kommentar
Om oss