Löjromstoast eller forellromstoastBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Löjromstoast eller forellromstoast

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal smörgåsar

    • 120 gram

      Löjrom el. forellrom
    • 1 styck

      Rödlök
    • 4 msk

      Gräddfil
    • 4 st stor

      Vitt matbröd (skivor)
    • 40 gram

      Bordssmör
  • Gör så här:
    1. Skala och finhacka lök.

    2. Rosta brödskivor. Skär av brödkanterna. Bred på smör om detta önskas.

    3. Fördela rommen på brödet. Toppa med gräddfil eller crème fraiche. Strö över hackad lök. Servera.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kockens tips!

Ett högklassigt alternativ till löjrom är den billigare forell-/laxrommen. Många är dock inte så fötjusta i den starkare fisksmaken denna rom har.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Löjromstoast / forellromstoast
Om oss