VindruvsrisoniBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Vindruvsrisoni

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 dl

      Risoni (pastakorn)
    • 30 styck

      Vindruvor (gröna)
    • 0.50 kruka

      Romansallat (baby)
    •  

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka risonin i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter (enligt förpackning).

    2. Tvätta och dela druvorna på mitten. Ta ur eventuella kärnor. Skölj och finstrimla sallat.

    3. Blanda risoni med druvor och sallad. Häll över lite olivolja. Salta och peppra.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Risoni är pastakorn som används i soppa eller på samma sätt som ris till maträtter.

Kommentar
Om oss