Baconinlindad varmkorv med brödBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Baconinlindad varmkorv med bröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min( + 1 h )

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Grillkorv
    • 4 skiva

      Bacon
    • Tillbehör:
    •  

      Ketchup
    •  

      Senap
    •  

      Bostongurka
    •  

      Rostad lök
    •  

      Om utegrillning >
  • Gör så här:
    1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
       
    2. Linda in korvarna med varsin baconskiva.
       
    3. Lägg korvarna på grillen. Grilla smala korvar cirka 3 minuter per sida och tjocka korvar 4-5 minuter per sida tills de fått fin färg och blivit genomvarma.
       
    4. Servera med bröd och tillbehör.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläsk- och korvrätter är i allmänhet kraftfulla och smakrika. Framdelskött som karré och revbensspjäll är fett- och kalorikt samt smakrikt. Kovar mestadels likaså. Sådant kött kombineras gärna med andra kaloririka och smakrika eller   LÄS MER
Kockens tips!

Korv bör vid grillning vara rumstempererat. Korv med låg fetthalt lämpar sig sämre till grillning. Grilla dessa på svagare värme.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Baconinlindade fikon
0 voting
Grillat bröd

Grillat bröd

10 minEnkelt

Om oss