Ägghalvor med romröra (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ägghalvor med romröra (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Ägg
    • 30 gram

      Stenbitsrom (röd)
    • 2 msk

      Schalottenlök (hackad)
    • 2 dl

      Crème fraiche
    • 2 msk

      Dill (finhackad)
  • Gör så här:
    1. Koka upp lättsaltat vatten, lägg i äggen och låt koka i 4 minuter för en krämig äggula. Skala äggen och låt dem svalna något innan de klyvs på mitten.

    2. Hacka charlottenlök och dill, lägg i en skål. Tillsätt stenbitsrom och créme fraiche och rör om.

    3. Lägg en klick romröra på varje ägghalva. Dekorera gärna med en dillkvist. Servera.

KOCK: SofiaSofia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ägghalvor med romröra
Om oss