RödbetssalladBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rödbetssallad

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 250 gram

      Rödbetor (inlagda)
    • 0.50 dl

      Majonnäs
    • 0.50 dl

      Crème fraiche
    • 1 tsk

      Senap (fransk osötad)
    • 0.50 msk

      Brun farin
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Låt rödbetorna rinna av. Hacka dem sedan grovt.
       
    2. Blanda rödbetor med majonnäs, créme fraiche, senap och farin. Smaka av med salt och peppar.
       
    3. Ställ salladen kallt innan servering.

KOCK: PiaPia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Rödbetssallad är tärnade kokta rödbetor som blandats med majonnäs, crème fraiche, senap, socker o.d. Det är ett klassiskt tillbehör till kött- och fiskrätter bl.a. på julbordet. Rödbetssallad finns ofta att köpa färdiglagad i butik.

Kommentar
Liknande recept
Om oss