Wienerkorv gourmetBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Wienerkorv gourmet

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 styck

      Wienerkorv
    • 20 st liten

      Burkpotatis
    •  

      Matfett till stekning
    •  

      Salt
    • Tillbehör:
    •  

      Kebabfeferoni
    •  

      Senap (fransk osötad)
  • Gör så här:
    1. Hetta upp matfett i stekpanna och stek potatisen och korvar på medelhög värme i 3 minuter tills de fått fin färg.

      Eller kokt korv: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i korven och tag av från plattan. Låt korven ligga i vattnet några minuter så att den blir genomvarm.

    2. Lägg upp på tallrik med senap och kebabfeferoni.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläsk- och korvrätter är oftast smakrika. En salt köttbit t.ex. kassler eller rimmad fläsklägg kombineras gärna med smakrika tillbehör som senap, äppelmos o.d. Kött och tillbehör är oftare kraftfulla än magra, men kan vara magert vi  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss