X-Pearience Åre!Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

X-Pearience Åre!

Häpp, häpp, häpp!!!

  • 0 voting
    0Recension
    • 6 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    • 4 cl

      Xanté Poire au Cognac
    • 15 cl

      Varm & Kall
    • 1 cl

      Honung (flytande)
    • Tillbehör:
    •  

      Sötmandel
    •  

      Värmetåligt glas
    • 1 cl

      Citronjuice
  • Gör så här:
    1. Skålla mandel: Koka upp vatten.
      Lägg ner mandeln i ca 10 sekunder.
      Ta ur och skölj mandeln i kallt vatten.
      Kläm bort skalet mellan fingarna.

    2. Drink: Hetta upp vinet utan att det börjar sjuda eller koka (fr.o.m. 70°C dunstar spriten!).

    3. Häll upp i värmetåligt glas. Tillsätt päronlikören (Xanté), med en skvätt citron och en "nypa" honung enligt egen smak. Rör om.
      Lägg ner några mandlar.

KOCK: Cat Bar, SpisaCat Bar, Spisa

Uppdragsgivare:www.catbar.sewww.catbar.se

Kockens tips!

Katharina på the Catbar: Minusgrader! Sportlov!
VM i Åre! Fram med lovikkavantarna - år 2007 är de fordrade med fleece, oh dessa moderna tider. Nu håller vi tummarna i tumvantarna för världens bästa skidlandslag. Häpp, häpp, häpp!

Kommentar
Om oss