NegusBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Negus

Denna varma portvinssouer har tillagats på restaurang Marie Laveau i Stockholm. En variant av glüwein m.a.o.

  • 0 voting
    0Recension
    • 6 Ingredienser

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser
    •  

      Vatten
    • 6 cl

      Portvin
    • 3 cl

      Citronjuice
    • 2 cl

      Sockerlag
    •  

      Värmetåligt glas
    •  

      Citronskal (twist)
    • Tillbehör:
  • Gör så här:
    1. Koka upp vatten.

    2. Häll ingredienserna i värmetåligt glas.
      Fyll på med hett vatten.

    3. Vrid ett citronskal över drinken och släpp ner skalet i drinken.

KOCK: Marie Laveau/SpisaMarie Laveau/Spisa

Uppdragsgivare:www.marielaveau.sewww.marielaveau.se

Kommentar
Liknande drinkar
Om oss